Voorbinddildo

Voorbinddildo gebruik is vrij breed verspreid en een recent onderzoek in een maandelijkse glossy magazine gemeld dat 20% van de jonge werkende vrouwen tussen de leeftijden van 24 en 35 voeren een dildo met de meeste van de tijd. Self-plezier heeft bewezen te hebben voordelen voor de gezondheid en kan leiden tot een beter seksleven door zelfontdekking.

Wat is een voorbinddildo?

Er is enige discussie over wat een dildo. De algemene consensus is dat een niet-vibrerende apparaat, dat lijkt op een penis vorm, grootte en de totale uitstraling is een dildo. Vrouwen vaker nu associëren vibrerende apparaten in deze definitie. Prothetische hulpmiddelen of penis extensies kunnen ook worden opgenomen als kan speeltjes / aids voor anale penetratie, zoals Butt Plugs hoewel niet iedereen de vennoten ze met de term dildo.

De ontwikkeling van de voorbinddildo

Geloof het of niet het geslacht speelgoed gebruik gaat terug weg in de geschiedenis. De wereld oudste dildo is een Siltsteen 20cm fallus van 30.000 jaar oud gevonden in een grot in Duitsland. Het is bekend dat de oude Egyptenaren gebruikt dildo’s meer dan 2.500 jaar geleden.

De vroege voorbinddildo’s werden gemaakt van hout, leer en aardewerk. In de jaren 1940-technologie tussenbeide godzijdank en PVC en rubber werden geïntroduceerd als waren stalen veren voor de stijfheid.

Nu we vandaag meisjes hebben siliconen dildo’s die gemakkelijk schoon te houden, goedkoop en goed voor de eerste keer gebruiker. De nieuwste materiaal te krijgen volgende Pyrex glas dat is duur en inflexibel, maar sommige vrouwen zijn dol op het gevoel van.

Hoe de Dildo kan worden gebruikt

Er zijn veel toepassingen voor de voorbinddildo, maar de meest voorkomende toepassingen afgezien van vaginale / clitoris stimulatie, zoals voor fetisjist waarde. Partners kunnen gebruiken voor voorspel lopen ze over de huid. Ze kunnen gebruikt worden voor anale penetratie of orale penetratie als van de juiste maat. Vaak gebruiken ze als een soort van kunstmatige fellatio.

De wondere wereld van de dildo

Er is zoveel keus dildo’s komen in alle verschillende vormen en kan zelfs dubbel worden beëindigd maken voor het dubbele van het plezier in de juiste omgeving. Er zijn opblaasbare dildo’s, dildo’s met ballen, het afvangen gebaseerd of zelfs die met een zuignap voor eenvoudiger controle (kan geplaatst worden op een levenloos object).

Wat te letten bij het kopen van een dildo

De drie belangrijkste aspecten van het kopen van een dildo zijn vorm, materiaal en kleur. Een vrouw wil iets dat eruit ziet en voelt goed. De meeste dildo’s zijn gemaakt van rubber. Zelfs met rubber er verschillende soorten gelei met rubber wordt heel populair en komt in interessante kleuren.

Silicone rubber is van betere kwaliteit en heeft de toegevoegde voordelen van het behoud van lichaamswarmte goed, het is veerkrachtig, niet-poreus en kunnen worden gekookt te steriliseren. Siliconen voelen ook groot wanneer vibrerende en is groot wanneer gebruikt voor clitorale stimulatie. Silicone wordt geleverd in een grote verscheidenheid aan maten, vormen en kleuren, zodat u kunt echt iets passend voor u te vinden.

Hard plastic dildo’s zijn inflexibel en veel vrouwen gewoon niet graag het gevoel van hen. Als vrouwen gebruiken deze dan is het vaak alleen voor een korte periode van tijd. Ik stel voor dat harde plastic is eigenlijk alleen voor de meer ervaren gebruikers dildo.

Bij het kopen van een dildo echt nadenken over wat je wilt van hen en het is beter om te beginnen een beetje kleiner eerder dat gaan voor een te groot. Dildo’s zijn niet goedkoop en ze zijn zeker niet te worden terugbetaald dus voor een newbies een gelei rubberen dildo zou het ideale uitgangspunt.

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: